Detailsnaar vorige pagina

Indigo Garden villa's | Blue Bay Resort | TIJDELIJK nu USD 250.000 k.k.

Kenmerken

Foto's (klik op een foto voor de fotogalerij)

Omschrijving

Indigo Garden villa’s

Op het Blue Bay Curaçao Golf & Beach resort liggen 29 Indigo Garden villa’s. Een intieme plek op het resort. Er zijn villa’s die aan de golfbaan liggen, rondom het zwembad of villa’s waar u veel privacy heeft. Het geheel ligt in een mooie tropische tuin. Alle villa’s hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een grote woonkamer voorzien van shutter schuifdeuren. Als u deze deuren open schuift wordt uw woonkamer als het ware uw buitenkamer. De open keuken is ingericht met alle nodige voorzieningen.

Afhankelijk van het type en de ligging variëren de prijzen vanaf USD 287.500 k.k.tot USD 323.750 k.k.
**nu geldt een speciale aanbieding. Het maakt niet uit welke villa u koopt, u betaalt USD 265.000 k.k.** (deze aanbieding is geldig tot 31 december 2017)

Wilt u uw de villa onderbrengen in de rental pool en gaat u voor een gegarandeerd rendement van 5% t/m 2021 dan koopt u nu – tot 31 december 2017 – u een villa voor USD 250.000 k.k. U mag dan zelf 6 weken per jaar de villa gebruiken zonder kosten. Bij koop van de villa via deze rental pool optie is het meubilair in de verkoopprijs inbegrepen.

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Op nog geen tien minuten rijden van het vliegveld en vlakbij het centrum van Willemstad ligt Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Het resort beschikt over één van de mooiste natuurlijke stranden van Curaçao. De 18 holes golf course waaiert over het resort en maakt het wonen weids en groen. Ook sportief heeft Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort veel te bieden. Van golf en tennis tot duiken, joggen of naar de sportschool. Voor uw veiligheid beschikt het resort over een 24-uurs security dienst. En wilt u culinair genieten dan kan dat van strandbar voor een eenvoudige snack tot fine cuisine met als decor de ondergaande zon.

Locatie

Contact

Naam
E-mail
Telefoon
Bericht